Регресия минали животи

Ако имате желание да разберете какви стe били в предишните си животи, сега се разкрива подходяща възможност да постигнете  това. Регресията е лесен и приятен метод, по който осъществяваме заедно това пътуване в далечното ви минало.  
Регресията е феномен - връщане в миналото. Дали си спомням нещо, което се е случило преди 2-3 години, или възстановяваш спомен от детството си или си спомняш минал живот - всичко това е форма на регресия. Tова изживяване е само един от методите, които може да се използва за достигане до предишните ви животи. 
С това пътуване във времето може да разкрием корените на актуални за настоящия ви живот тревожни ситуации и стил на поведение, и да ги преодолеем в хода на нашите срещи. Често се случва човек да си припомни важни преживявания от миналото, които са актуални за сегашния му живот. Метода регресия може да помогне на човек да разбере и призванието си в настоящето прераждане.

От Петър Петров - Бил съм 55 пъти в регресия при различни колеги и мои ученици. Чрез регресията си спомням преживяванията от миналото ми, за да ги довърша и събера отново себе си в настоящето. След регресия винаги се чувствам сякаш съм там, където трябва да бъда и ясно виждам нещата, които имам нужда да променя.


Как виждаме по време на регресия
По време на регресията хората виждат потри различни начина: 

А) "Не виждам" - много е тъмно, много е светло, цветни петна или мъгла  - всичко това е обединени от общото усещане, че „Нямам ясен образ“ – повечето регресии започват така – човека няма ясен образ. Когато нямате ясен образ е добре да оставите отворени за всички канали за комуникация с вашето подсъзнание и да се доверите на усещането „Просто знам...че съм мъж...че съм на открито...че съм във Франция... и т.н.“.

Б) 2D – от страни – като на кино, като че ли гледаш монитор -  Виждаме жена, дете, мъж, старец...от страни и просто знаем, че това сме ние. По-скоро съм наблюдатели на случващото се. Може да се вижда ситуацията от горе, от страни или  сякаш наблюдавате от висока сграда.

В) 3D – Вътре сме в героя – виждаме от вътре, както виждаме по принцип в нормалния си живот. Виждаме ръцете си, усещаме си дрехите...       

Има и смесено виждане – имал съм клиенти които виждат едновременно 2D и 3D – хем са вътре в героя, хем се виждат отстрани. По време на регресията всичко е възможно.

Какъвто и вид "виждане" да по време на регресията най-важното усещане е усещането "просто знам".

СПЕЦИАЛИСТИ

Силвана Дюлгерова
Силвана Дюлгерова
Рена Николова
Рена Николова
Наталия Филипова
Наталия Филипова

КОНТАКТИ

С предварително записване

телефон: 0887 55 12 29
гр. Стара Загора
ул. Васил Левски № 15
© 2018 All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.