Раздяла, развод

Раздялата и разводът могат да донесат облекчение на някои и непоносим стрес и емоционална болка при други. Чувства като гняв, страх, скръб, тревожност, объркване, срам, вина (особено, ако имате деца) и други могат да сполетят всеки. Терапевтът има задача да ви помогне при този преходен период, като съдейства за определянето на реалистични цели и максимално здравословни взаимоотношения.

Ние ще ви съдействаме да се адаптирате към промяната и да преодолеете трудните емоции. Известно е, че децата са неблагоприятно повлияни от разводи, в които родителите са настроени един към друг. Ще ви помогнем с ефективната и здравословна комуникация с детето по време на раздялата, както и да идентифицирате първичните причини за гнева и емоционалната болка. Психотерапевтичният кабинет е спокойно място, където двете страни могат да обсъдят бъдещето и разногласията си.  Разводът е най-стресиращото събитие след загубата на близък и при липса на разбирателство при разведените, проблемите могат да продължат години след раздялата. Нашата цел е да ви  научим на методи, които да помогнат да продължете напред, като идентифицирате начините на мислене, които ви карат да се чувствате зле и ги подмените със здравословни реалистични разбирания.

Възрастовата регресия е и средство за самопознание, що се отнася до света на усещанията и емоциите, който се разкрива пред нас, когато сме в хипноза. Те оживяват и могат да бъдат съхранени или променени в зависимост от чувството на комфорт и познание, което носят.

СПЕЦИАЛИСТИ

Силвана Дюлгерова
Силвана Дюлгерова
Рена Николова
Рена Николова
Наталия Филипова
Наталия Филипова

КОНТАКТИ

С предварително записване

телефон: 0887 55 12 29
гр. Стара Загора
ул. Васил Левски № 15
© 2018 All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.